Skip to main content

ARMANI CASA EXCLUSIVE TEXTILE BY RUBELLI

TOG & TOG - Fashion Interior Experts
Armani logo_1400pxl x 357

ARMANI CASA EXCLUSIVE TEXTILES BY RUBELLI
TOG & TOG / Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα

 

Οι κλασικές αξίες του σύγχρονου Interior Design από τον σχεδιαστή Giorgio Armani. 

Η χειροποίητη σειρά με τα εξαιρετικά υφάσματα εσωτερικής διακόσμησης ARMANI CASA EXCLUSIVE TEXTILES BY RUBELLI, γεννήθηκε από την συνεργασία του σχεδιαστή Giorgio Armani με τον ιστορικό βενετσιάνικο οίκο Rubelli.

Η νέα συλλογή ARMANI CASA EXCLUSIVE TEXTILES BY RUBELLI 2019 πατάει σε ιδεώδες αναφορές, εμπνευσμένες από την μαγευτική Ανατολική κουλτούρα αλλά και από τα γεωμετρικά ζακάρ του Art Deco .

Η αισθητική της χρωματικής παλέτας της, ξεκινά εντυπώνοντας στα υφάσματα τις αποχρώσεις του μαγευτικού πετρόλ και του μπλε-πράσινου. Ύστερα περνάει από το ευχάριστο λιλά στο φωτεινό κόκκινο, ενώ αναφέρεται συχνά στο αρμονικό μπεζ, στο χρώμα του ασβέστη, το ρομαντικό ροζ και το απαλό μπλε. Το μαύρο πάλι, παραμένει ως σταθερή αξία στις συλλογές του Giorgio Armani.

Δυο από τα πιο βασικά μοτίβο της νέας συλλογής, έχουν έντονα την ORIENT επιρροή: Από την μια η σειρά OKINAWA, που αναφέρεται στα αφαιρετικά σχέδια της φύσης με δέντρα, λόφους και σύννεφα που σου δημιουργούν την εντύπωση ότι ταξιδεύεις στο άπειρο. Από την άλλη πλευρά η σειρά ODAWARE, που διαγράφει στοιχεία από τα μοτίβο των Κιμονό αλλά και τα χειροποίητα και εξευγενισμένα κεντητά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε λαμπερές λεπτομέρειες πάνω στα υφάσματα.

Η παγκόσμια φιλοσοφία της σύγχρονης τάσης εσωτερική διακόσμησης, υποστηρίζει ότι το μέλλον των υφασμάτων βρίσκεται στην εντυπωσιακή δύναμη της ελαστικότητας της ύφανσης. Για αυτό και η ARMANI CASA EXCLUSIVE TEXTILES BY RUBELLI, δημιούργησε για την σειρά Trevira CS δυο ακόμα συλλογές – την OHIO και την OSTRA– που εγγυώνται την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα, συνδυασμένη με την υψηλή αισθητική.

TOG&TOG / ARMANI CASA EXCLUSIVE TEXTILES BY RUBELLI

TOG&TOG / ARMANI CASA EXCLUSIVE WALLCOVERING COLLECTION

J&V

ARMANI CASA EXCLUSIVE WALLCOVERINGS COLLECTION

TOG & TOG / Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα

 

Οι κλασικές αξίες του σύγχρονου Interior Design από τον σχεδιαστή Giorgio Armani. 

Όλες οι πολυτελείς συλλογές ταπετσαριών ARMANI CASA EXCLUSIVE WALLCOVERINGS COLLECTIONS, μοιάζουν με ένα υπέροχο ταξίδι σε όλο τον κόσμο! Μεταφέρουν την μοναδική αίσθηση και τον αέρα εξωτικών νησιών, μακρινών και μυθικών ηπείρων, υπέροχων τοπίων, ουρανού, γης και θάλασσας, αλλά και τις λαμπερές εικόνες διάσημων πολυτελών προορισμών. Αναδεικνύουν μυρωδιές μέσα από τα στοιχεία της φύσης. Αποτυπώνουν μυστηριακές κουλτούρες από ταξιδιωτικές εμπειρίες, ξεκινώντας από την Ανατολή έως και την Δύση. Η έντονη παραδοσιακή αισθητική της Ιαπωνίας, οι συμβολισμοί και τα μοτίβο της από υφάσματα κιμονό, κυριαρχούν σε κάποιες σειρές με μια αφ’ υψηλού σοφιστικέ διάθεση.

Ο σχεδιαστής Giorgio Armani, εμπνέετε κάθε φορά από τα διαφορετικά ερεθίσματα της παγκόσμιας ομορφιάς και της πολυμορφίας αυτού του πλανήτη, που μας τις μεταδίδει μέσω μιας υψηλής αισθητικής πάνω στις ταπετσαρίες του. Δημιουργεί γοητευτικές διαθέσεις αφυπνίζοντας τις αισθήσεις μας με ποικίλα χρώματα, που άλλοτε εκφράζονται με έντονες διαθέσεις και άλλοτε με ήρεμες αποχρώσεις της γήινης παλέτας.

Χαρακτηριστικό στις δημιουργίες του, είναι συχνά ο αέρας της Μεσογείου, οι βράχοι των Αιολικών νησιών, οι ιταλικές λίμνες και τα βουνά, η δύναμη της ηφαιστειακής λάβας. Μας ταξιδεύει στο Capri, στο Lipari, στην Pantelleria στο Stromboli, εκθειάζοντας την μαγεία των Ιταλικών νησιών, ενώ παράλληλα βαπτίζει τις συλλογές αυτές με τα ονόματα τους. Από την άλλη οι εμπνεύσεις του αντλούνται μέσα από μια απόλυτα κοσμοπολίτικη διάθεση. Τον ελκύει η Γαλλική κουλτούρα και οι διάσημες γειτονιές του Παρισιού. Η λογοτεχνία, ο διαφωτισμός, η τέχνη και η φιλοσοφία. Το σίγουρο είναι ότι οι δημιουργίες ARMANI CASA EXCLUSIVE WALLCOVERINGS COLLECTIONS του σχεδιαστή Giorgio Armani, δεν μπορούν να μας αφήσουν ποτέ αδιάφορους, καθώς ο ίδιος μοιάζει να αποτυπώνει τις προσωπικές του jet-set εμπειρίες του, την σημασία της ευημερίας, αλλά και την πολυτέλεια της απλότητας μέσα από το πρίσμα του ευ ζην.

Οι συλλογές ταπετσαρίας του Giorgio Armani, αποτυπώνουν ένα παζλ από ταξιδιωτικές εμπειρίες, ενώ διαθέτουν την έντονη προσωπική του ταυτότητα και το μοναδικό του υψηλό κριτήριο αισθητικής, σε όλα τα Wallpaper έργα του. Μέσα από τις συλλογές του, μας προσφέρει ό,τι πιο μαγικό αντιλαμβάνονται οι ανθρώπινες αισθήσεις. Η πλουραλιστική και ανεξάντλητη φαντασία του σχεδιαστή, έχει τέτοιο βάθος, εύρος και ύψος, που κυριολεκτικά μοιάζει άπιαστη!

Όλες τις συλλογές ταπετσαρίας ARMANI CASA EXCLUSIVE WALLCOVERINGS COLLECTIONS θα τις βρείτε αποκλειστικά και μόνο στα καταστήματα TOG&TOG.

TOG&TOG - FASHION INTERIOR EXPERTS